Η ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΛΟΓΟΥ

Βιογραφικό Οινολόγου

Η Μαριάννα Μακρύγιαννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Το 2003 αποφοίτησε από το τμήμα Οινολογίας & Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθηνών, το 2009 κατέκτησε το Diploma από το WSET του Λονδίνου και είναι μέλος του Institute of Wines & Spirits. Έχει πολυετή εμπειρία στην Διοίκηση και τη Γενική Διεύθυνση Σημείων Λιανικής Πώλησης καθώς και στον τομέα των Αγορών. Από τον Ιούνιο του 2010 εργάζεται στο Ελληνικό παράρτημα του WSET Αγγλίας, στο W.S.P.C, στη θέση του Examinations Officer & WSET Diploma Coordinator και παράλληλα αρθρογραφεί στο περιοδικό Food Service.

images

Το "καλύτερο" κρασί για τη σαλάτα σου

Μπορεί η δίαιτα στο μυαλό μας να είναι συνδεδεμένη με στερήσεις, ωστόσο υπάρχουν τρόποι ώστε ένα ελαφρύ γεύμα όπως οι σαλάτες να γίνει απόλαυση. ΤI καλύτερο από το να βάλουμε δίπλα σε μία σαλάτα ένα ποτηράκι 'ταιριαστό' κρασί;

 

Διαβάστε Περισσότερα

images

Νότες δροσιάς, με Μοσχοφίλερο!

Το Μοσχοφίλερο είναι το ιδανικό κρασί για τους καλοκαιρινούς μήνες και τις διακοπές μας.

Διαβάστε Περισσότερα

images

Ξινόμαυρο, το δυνατό χαρτί της Βόρειας Ελλάδας!

Το Ξινόμαυρο, η ευγενέστερη και σημαντικότερη ποικιλία του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα είναι μια ερυθρή πολυδυναμική ποικιλία που μπορεί να παράγει πολλούς διαφορετικούς τύπους κρασιών υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε Περισσότερα

images

Καιρός για Port

Αφού ο καιρός αποφάσισε να έρθει στα φυσιολογικά επίπεδα και να νιώσουμε λίγη ψύχρα, ήρθε και η ώρα για να πιούμε κανένα Port.

Διαβάστε Περισσότερα

  • Πότε ένα παιδί χρειάζεται να λάβει κάποιο συμπλήρωμα διατροφής ;


    Διαβάστε Περισσότερα
  •  Έχω διαβάσει  πως είναι επικίνδυνη η κατανάλωση χυμού γκρέιπφρουτ με τη λήψη κάποιων φαρμάκων. Αληθεύει αυτό?


    Διαβάστε Περισσότερα
  • Τα τελευταία χρόνια έχω μεγάλες αυξομειώσεις στο βάρος μου. Κάνω δίαιτα χάνω βάρος και μετά το ξαναπαίρνω και πάλι από την αρχή. Πολύ φοβάμαι ότι έχω χαλάσει το μεταβολισμό μου. Υπάρχει ελπίδα;


    Διαβάστε Περισσότερα
Ads